Om Meet AB

Meetab Kebabfabrik ligger i Linköping där all produktion sker i vår nybyggda toppmoderna kebabfabrik. Även huvudkontoret ligger i samma lokaler där order och ekonomi frågor sköts. Vi har även ett kontor i Västerås som tillgodoser närliggande kunder med service. Vi är ca. 20 anställda på företaget.

m6497_1_jn_0061

“Jag handlar av Meetab för att de har en hög och jämn kvalitet och jämn fetthalt på kebaben. Det är jätteviktigt för oss. Det gör att kunderna kommer tillbaka, för de vet vad de får. Vi serverar cirka 400 kg kebab i veckan. Meetab har en hög service och är mycket trevliga att ha att göra med. Det är aldrig något krångel.“

Tasos Kiorpanagiotis

Jag säljer närmare 160 kg kebab i veckan och har samarbetat med Meetab i fem års tid. Leveranserna kommer i rätt tid, behöver jag göra kompletterande beställningar ordnar de fram dem på ett smidigt sätt. Köttet är gott och håller en hög och jämn kvalitet med jämn fetthalt, vilket är mycket viktigt för oss. Jag rekommenderar gärna Meetab till flera i branschen.

Farid Sajjadi

m6497_1_jn_0053

Vi har samarbetat med Meetab i många år och levererar några ton kebab i veckan till våra kunder inom storköp, pizzerior och restauranger. Jag är 100 % nöjd med Meetab. De håller sina leveranstider och har hög kvalitet på produkterna. Det innebär att jag sällan eller aldrig får några klagomål på deras produkter. Dessutom är de trevliga och skulle något mot förmodan bli fel är de snabba att åtgärda det.

Mats Gunnarsson, ägare till Gunnarsson & Co AB, grossist i regionen Blekinge, södra Småland och norra Skåne.

Meetab är en bra leverantör. De är tillmötesgående och ställer alltid upp med hjälp när vi behöver det, även om våra frågor ligger lite utanför deras egentliga kärnverksamhet. Kebaben är dessutom väldigt god, det tycker både vi och våra kunder.

Daniel Acar, delägare av Restaurang Valentino, Västerås

Den frusna kebaben i konsumentförpackning har slagit väldigt väl ut hos oss och har sålt mycket mer än jag förväntat mig. Åtgången är ungefär fyra gånger mer än ett konkurrerande märke som vi också har i disken. Det beror dels på att den är god, dels på att den marknadsförs på ett bra sätt.

Göran Johansson, köttansvarig på ICA Supermarket Himnahallen, Linköping

Nedan följer en nöjd kunds mail om vår färdiggrillade kebab. Inkom 20/9-2017.

Tjenare, kära Meetab!

Troligen förväntar ni er ett mejl där ärendet nämns ganska direkt? Tyvärr är det inte så i detta fall – för jag måste bara återskapa en mental bild som jag tänkte dela med mig av. Tror att texten är av vikt för att ni ska förstå hur viktigt detta är!

Jag växte upp i Stockholm, mestadels i Tyresö. När vi köpte något ”snabbt ur korvmojen” i början/mitten av 80-talet så blev det oftast korv eller hamburgare. Korvkiosken i Tyresö centrum var en rund, gul byggnad. Frisör på höger sida, korvkiosk i mitten och kebabservering till vänster. Vi köpte aldrig kebab, mina föräldrar var nog ganska ”för traditionella” och rädda för ny mat.

Efter mina föräldrars skilsmässa stannade jag hos min far, som i sin tur drabbades av någon sorts åldersnoja. Han gjorde allting tvärtemot vad som hade skett under äktenskapet – likaså matinköp.
Detta resulterade i att jag blev serverad en kebab i pitabröd för första gången i mitt liv – någon gång kring 1986-1987. Det var en sensation för en tioåring! Den smaken glömmer jag aldrig! Kebaben i Tyresö blev en ny favorit. Åt h-vete med korv och annat trams, det var kebab som gällde för hela slanten, så mycket att det nog var snudd på att de ville ha ett porträtt hängande av mig ovanför kebabsnurran! ????

Sedan 90-talet har jag hunnit bo på några ställen i Stockholm, ett par ställen i Göteborg – vidare till Kristianstad – och nu sitter jag i Osby. Jag har arbetat som lastbilschaufför i några år, men nu jobbar jag ideellt på eget initiativ med ”Trygghetshjälpen”, som går ut på att jag hjälper folk i nöd längs vägarna, samt hjälper till med att trafikera gatorna på nätterna för att avskräcka inbrottstjuvar och dylikt. Detta gör jag i hela södra Sverige. Med det sagt kan jag lugnt påstå att jag är lite av en ”kebabkännare”, som prövat på det mesta i åtminstone södra halvan av Sverige. ????

Nu till saken! Jag brukar köra ut på E4:an i Markaryd och vidare mot Helsingborg när jag saknar lite köer och rödljus. Då och då brukar jag passa på att handla på ”Cash” i Hyllinge. Där hittade jag en väldigt intressant vara för ett par månader sedan; nämligen er stora påse med kebab! Jag köpte en påse, körde hem och kastade in den i frysen. Någon vecka senare blev det lite stressigt och jag behövde slänga i mig mat snabbt, då kom jag att tänka på kebaben.

När jag värmde upp kebaben kände jag något konstigt, något kändes plötsligt tryggt och ”hemma” på något skumt sätt.
Jag tänkte inte mer på det, utan satte mig för att äta. När jag hade tagit några tuggor på kebaben stannade jag upp för att fundera: vad i hela friden är det som känns så hemtrevligt?
Efter kanske ett par dagars grubblande, när jag tillagade en ny portion av kebab, slog det mig..! Detta smakar exakt som kebaben gjorde i Tyresö! Jag menar verkligen EXAKT!
Det är helt fantastiskt! Jag blev så lycklig! Tänk så sjukt det kan vara att en människa tillbringar nästan 30 år på denna jord innan smaken återupptäcks! Jag blir 40 år i januari, alltså.

Jag vill härmed passa på att tacka er, samt uppmana er att aldrig sluta med detta! Aldrig någonsin! Nu släpper jag inte greppet när jag äntligen hittat smaken jag sökt efter i 30 år!

Samtidigt måste jag ställa frågan jag primärt valde att mejla er för: vilka fler butiker kring mig har denna kebab? Har ni koll på vilka butiker som köper in denna? Eller är det någon grossist jag måste kolla med?
Det är nämligen inte så lätt för ekonomin att köra drygt 16 mil tur och retur varje gång jag vill ha en påse kebab…
Jag tänker främst på ställen som Kristianstad, Hässleholm, Älmhult, Osby, Ljungby, Höör?
Finns det någon möjighet att få reda på detta så man får råd att köpa fler än en påse ibland?

Och jag upprepar: sluta aldrig!

Best Regards / Med vänlig hälsning,
Jens Tammerstedt

10 skäl att välja Meetab

  • EU-godkända lokaler
  • Kontinuerlig kontroll av livsmedelsverket
  • Noggrann egenkontroll av kvalitet och hygien enligt HACCP
  • Kontinuerlig provtagning
  • Egen fetthaltsmätare garanterar rätt fetthalt
  • Obruten fryskedja minimerar risken för bakterier
  • Egna frysbilar i närområdet
  • Hög service och tillgänglighet när du behöver oss
  • Stort nätverk av starka, välrenommerade samarbetspartners
  • Rikstäckande distribution
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Ej läsbart? Ändra text. captcha txt